کد خبر 841986
تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۵:۳۰
آجیل نمایه

یک مسؤل وزارت بهداشت به تشریح توصیه‌های تغذیه ای در ایام نوروز علی الخصوص مصرف آجیل بدون نمک یا کم نمک پرداخت.

به گزارش مشرق، دکتر زهرا عبداللهی - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم در ایام نوروز باید مراقب سلامتی خود باشند تا دچار چاقی و اضافه وزن نشوند، گفت: مصرف آجیل‌ها در روزهای تعطیل نوروز باید محدود شود و حتی الامکان از آجیل‌های بدون نمک استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

خط قرمز نوروزی مبتلایان به پرفشاری خون

وی درخصوص توصیه های تغذیه ای در ایام تعطیلات نوروز گفت: با توجه به اینکه آجیل یکی از وسایل پذیرایی در ایام نوروز است، باید در مورد مصرف آن نکاتی رعایت شود، در مصرف آجیل نباید زیاده‌ روی شود، چرا که انواع مغزها و تخمه‌ها، حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، به طوریکه هر ۱۰۰ گرم آنها حاوی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری است.

عبداللهی با تاکید بر اینکه درصورت مصرف آجیل باید از انواع آجیل‌های بدون نمک و یا کم نمک استفاده شود، گفت: آجیل‌های شور با داشتن مقادیر زیاد نمک، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می‌کنند.

به گزارش وزارت بهداشت -عبداللهی درخصوص مصرف شیرینی نیز عنوان کرد: بهتر است، برای پذیرایی از میهمان، انواع شیرینی‌های ساده و در اندازه کوچک تهیه کنید تا میهمانان با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشوند، البته برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی نباید در مصرف شیرینی و شکلات زیاده ‌روی شود.

وی خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در دید و بازدیدها از شیرینی‌های خامه ‌ای و شکلاتی که سایز برزگ دارند و حاوی مقدار زیادی کالری هستند، خودداری شود و به جای آن از انواع شیرینی خشک و ساده در اندازه کوچک استفاده شود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس